Massages

Altijd een massage die bij jou past!

Bij FRANCC kan je terecht voor diverse massages. Ga je voor een ontspannende massage? Wil je juist van die vervelende knopen/huidverklevingen af of een ware wellness ervaring met een scrub & pakking?

Vanaf € 24,95

Boek een massage    

Voor ieder wat wils

Hieronder zie je een overzicht met de verschillende massages.

Tip: alle massages zijn uit te breiden tot een wellness ervaring met scrub & luxe pakking!

Relax massage 'Volledig'

€ 49,95 (60 minuten)

Tijdens deze fullbody massage zullen we aandacht geven aan: het gelaat, schouders, nek, rug, armen, handen, benen en voeten.

Compleet van top tot teen verwend dus!

Relax massage 'Deel naar keuze'

€ 24,95 (30 minuten)

Tijdens de massage leggen we de focus op het opwarmen, losmaken en ontspannen van de door jou gekozen spiergroep. Even een lekker moment voor jezelf!

Maak keuze uit:

  • Gelaat / schouders / nek
  • Rug / schouders / nek
  • Benen
  • Voeten

Hotstone massage 'Volledig'

€ 49,95 (60 minuten)

Om echt even te kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven kan je kiezen voor de fullbody hotstone massage. Gericht op de rug, schouders en benen. In dit uur zal je door middel van intens verwarmde basalt stenen volledig van top tot teen ontspannen.

Hotstone massage 'Deel naar keuze'

€ 29,95 (30 minuten)

Tijdens de hotstone massage wordt er gebruik gemaakt van intens verwarmde basalt stenen. Hierdoor kan tijdens de massage de warmte diep het lichaam intrekken, wat een ontspannende en ontgiftende werking heeft.

Maak keuze uit:

  • Rug / schouders
  • Benen

Bindweefsel massage

€ 24,95 (20 - 30 minuten)

De bindweefsel massage is erop gericht de huidconditie te verbeteren. Deze massage wordt dan ook vaak als pittig ervaren. Door de weefsels op een diep niveau te stimuleren raakt de huid beter doorbloedt en krijgt deze een impuls om zich te gaan herstellen.

Maak keuze uit:

  • Gezicht / hals / decolleté
  • Rug

Klachtbehandeling

€ 34,95 (30 minuten)

Bij een klachtbehandeling kunt u denken aan het wegmasseren van vervelende knopen in de spieren, huidverklevingen of bijvoorbeeld een vastzittende nek en schouders los masseren. Afhankelijk van de klacht gaan we samen kijken wat we het beste kunnen doen om u van de klacht af te helpen.

Maak keuze uit:

  • Rug / schouders / nek
  • Benen

Extra bij te boeken

Alle massages zijn uit te breiden tot een ware wellness ervaring door middel van een scrub & luxe pakking. Zo komt u er niet alleen ontspannen, maar ook nog zijdezacht en verzorgd uit!

Alleen te boeken i.c.m. een massage.

Scrub & luxe pakking

€ 15,00 (+ 30 min)

Met een heerlijke scrub wordt je huid diep gereinigd en verwijderen we op milde wijze de dode huidlaag. De luxe pakking sluit hier perfect op aan. Een soort rijk masker die de huid intensief voedt met hoogwaardige ingrediënten. Een ware boost voor de huid dus!

Alleen scrub

€ 7,50 (+ 10 min)

Door middel van de scrub zullen we de huid diep reinigen en verwijderen we op milde wijze de dode huidlaag. Met als resultaat een zijdezachte huid!

Alleen luxe pakking

€ 9,95 (+ 20 min)

De luxe pakking verzacht en voedt de huid intens. Een pakking is eigenlijk een rijk masker speciaal voor de huid van het lichaam! Tijdens het intrekken zal de pakking opwarmen en diep in de huid opgenomen worden. Een heerlijk ontspannende ervaring!