Over FRANCC

FRANCC is erop gericht dat de klant zich altijd op zijn/haar gemak voelt. FRANCC is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Persoonlijke verzorging is voor iedereen en van alle tijden. Je hoeft je niet te schamen voor wie je bent. Jong, oud. Dik, dun. Lang, kort. Groen, blauw, paars. Maakt allemaal niet uit. Jij bent jij. Je bent goed zoals je bent!

Over mij

Aangenaam! Mijn naam is Francesca. Eigenaresse en oprichtster van FRANCC. Tevens ben ik afgestudeerd schoonheidsspecialiste, geef ik diverse massages en doe ik veel (bruids)visagie. Sinds april 2020 wonen mijn man en ik aan de Meester Lallemanstraat in Moordrecht. In een extern pand naast ons huis hebben we mijn splinternieuwe salon gevestigd. In de hoop een frisse wind in Moordrecht te kunnen zijn.

Er zijn twee dingen waar ik energie van krijg: Uiterlijke verzorging en contact met mensen. Deze twee heb ik kunnen combineren en er mijn beroep van kunnen maken. Mensen kennen mij als een zorgzame, betrokken, eerlijke en frisse jonge vrouw. Om die reden is de slogan van FRANCC: Caring heart for beauty.

Over Extenso

Extenso is een Nederlands cosmeticamerk met een breed assortiment producten voor huidverzorging en huidverbetering. Extenso is 100% vegan, rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat zorgvuldig geselecteerde werkstoffen. De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige geur- en kleurstoffen en uiteraard dierproefvrij.

Eerlijkheid staat net als bij FRANCC voorop. Het leveren van effectieve, kwalitatief hoogwaardige producten, dat is waar het om draait. Extenso is een ‘no nonsense’ merk dat zich enkel richt op de essentie van huidverzorging en huidverbetering.

  • Eerlijke huidverzorging en huidverbetering
  • 100% Vegan
  • 100% Dutch
  • Uiteraard dierproefvrij
  • Recyclebare verpakkingen

Meer informatie over Extenso? Bezoek dan de website.